Pune-te în valoare.
© 2012 Eco-Ethics.Eu - Toate drepturile rezervate.   Designed by lgg3k.
Dorin BODEA
Dorin Bodea conduce compania de consultanţă, cercetare şi training în management şi vânzări Result Development, începând cu anul 2006.
În ultimii 11 ani a construit proiecte integrate de dezvoltare în management si vânzări, care combină partea de evaluare şi consultanţă cu partea de învăţare (training şi coaching).
A oferit consultanţă şi a susţinut programe de training şi coaching pentru companii între care:
Hewlett-Packard, Franke, ABB, Schachermayer, Candy-Hoover, Gadagroup, Humanitas, Fundaţia Principesa Margareta a României etc.
Dorin este specialist în evaluare comportamentală şi a dezvoltat mai multe instrumente de măsurare printre care: Tendinţe Comportamentale, Stiluri de gândire, Comportament managerial, Inventarul de valori, Cultură de creştere vs. cultură maladivă etc. A desfăşurat diverse proiecte de cercetare a climatului şi culturii organizaţionale. În perioada 2009-2011 a realizat studiul Profilul managerului român, prin care a evidenţiat tendinţele în gândirea şi comportamentul managerilor români.
Dorin este licenţiat în psihologie şi sociologie şi are un master în managementul administrării afacerilor. În prezent este doctorand al Institutului Naţional de Cercetări Economice din cadrul Academiei Române, specializare în management.

Este pasionat de cunoaştere, educaţie şi cercetare.

_____________________________________________________________________________________________
Echipa Ecoethics
Diana SPĂTĂREL
Diana Spătărel este Vicepreşedinte al Asociaţiei EcoEthics şi colaborator Result Development. A absolvit Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport - specializarea Kinetoterapie din cadrul Universităţii “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca şi are o experienţă îndelungată în mediul ONG, în munca cu persoane vulnerabile şi tineri, pe reintegrare şi reabilitare socială, traininguri de prevenire a violenţei şi discriminării, empowerment, drepturile omului. A participat la studii comunitare pe tematica sănătăţii mintale, migraţiei şi accesului la sănătate.

Este adeptă a educaţiei nonformale şi a psihodramei. Are ca pasiuni călătoriile, muntele şi cinematografia.

_____________________________________________________________________________________________
Cristina MITU
Cristina Mitu este consultant în resurse umane şi s-a alăturat echipei Result din 2009.
Este un practician activ în evaluarea comportamentală şi dezvoltarea personală.
Susţine programe de training pentru dezvoltarea abilităţilor şi a comportamentului organizaţional, tehnici de comunicare, dezvoltarea echipei, managementul timpului etc.
A realizat mai multe proiecte de cercetare în aria climatului şi culturii organizaţionale.
Cristina este specializată în managementul marketingului, comunicare şi relaţii publice.

Este pasionată de cercetare şi lucrul cu oamenii - să-i asculte, să-i înţeleagă, să-i ajute pe ceilalţi.

_____________________________________________________________________________________________

Dragoş BUTUZEA
Dragoş Butuzea este partener în cadrul companiei de recrutare Mentor’s Search şi se ocupă de managementul proiectelor de recrutare, selecţie, assessment centre şi dezvoltare a carierei în management şi vânzări.
În rolul de consultant şi trainer pentru Result Development, dezvoltă şi susţine programe de învăţare în management şi comunicare; oferă consultanţă în dezvoltare organizaţională şi managementul performanţei; este motivat de descoperirea şi valorificarea talentului.
Printre companiile pentru care a contribuit cu proiecte se numără Hewlett-Packard,
Microsoft, Pricewaterhouse Coopers, Candy Hoover, Remedis, Indaco, Humanitas.

Are ca pasiuni literatura, artele, bloggingul.Proiecte:
Etică
Cercetare
Omenie
Educaţie
Talent
Hotărâre
Inovare
Cunoaştere
Schimbare
PUNE-TE ÎN VALOARE
ŞCOALA ECO
CARACTERISTICI CULTURALE LA ROMÂNI
Despre proiect:  Pune-te în valoare este un proiectul ECOETHICS dedicat studenţilor şi masteranzilor care doresc să se pregătească pentru alegerea locului de muncă potrivit talentului lor...citeste mai mult >>
Despre proiect:  Şcoala ECO este un program marca ECOETHICS adresat în special studenţilor şi tinerilor interesaţi de filosofia şi gândirea ecologică....citeste mai mult >>
Despre proiect:  Caracteristici cultural la români este un program marca ECOETHICS adresat în special studenţilor şi tinerilor interesaţi de caracteristicile culturii româneşti....citeste mai mult >>

ECOMANAGER
Despre proiect: Ecomanager este proiectul ECOETHICS care își propune schimbarea paradigmei manageriale de obținere a rezultatelor maximale cu orientarea către rezultate ecologice, durabile...citeste mai mult >>